Com fer una història privada a Snapchat: una guia completa

Com fer una història privada a Snapchat: una guia completa

14 de gener de 2022• Solucions provades

Una història privada és aquella que comparteixes amb els teus amics més propers. Snapchat és una manera de restringir les persones que poden veure la història. Snapchat ofereix opcions activades com fer una història privada a Snapchat i compartir el mateix amb uns quants selectes. Amb aquesta funció, teniu més control sobre qui veu el contingut que publiqueu. Una història privada de Snapchat és fàcil de crear, l'única diferència és com envieu el vídeo o la història a les persones que trieu. Podeu fer-ho a l'aplicació Snapchat tant en un dispositiu Android com en un dispositiu iOS. Aquí explorem com es pot crear i publicar una història d'aquest tipus o publicar-la de manera privada.

Snapchat Name Idees

Què és una història privada a Snapchat?

Les històries són un terme popular a Snapchat, per mostrar imatges i vídeos de les últimes 24 hores. Les històries poden incloure fotos i vídeos. Pots publicar històries al teu feed que pots veure així com els teus amics. Aquests mostren als teus amics les teves activitats diferents el dia anterior. Aquests existeixen durant les properes 24 hores dins de les quals els podeu tornar a reproduir moltes vegades.

Hi ha una diferència entre 'Les meves històries' i 'Històries privades'. Quan enregistreu i publiqueu un vídeo o una foto al vostre compte de Snapchat públicament, tots els vostres contactes ho veuen. D'altra banda, si voleu publicar una història privada, heu de crear una història personalitzada. Després de crear una història personalitzada, podeu publicar-la com una de privada. Aquí seleccioneu els que veurien la història. Trieu els contactes que veurien la publicació abans de publicar-la. Un altre aspecte és que ningú més pot afegir contingut a les històries privades que publiqueu a Snapchat.

Com crear una història privada a Snapchat?

Per començar a fer una història privada a Snapchat, aquí teniu els passos a seguir:

1.Inicieu sessió al vostre compte.

Comenceu iniciant sessió al vostre compte de Snapchat. En cas que hàgiu estat utilitzant el compte sovint, ja estarà iniciat.

2.Visiteu la vostra pàgina de perfil

Feu clic a la secció 'Obre el vostre perfil' i toqueu la icona del perfil. Trobareu la miniatura de la història privada de Snapchat a l'extrem superior esquerre de la pantalla de l'aplicació.

3.Seleccioneu l'opció Història privada

Seleccioneu Private Story Snapchat

Trobareu opcions com ara 'Història privada' o 'Història personalitzada' per afegir a la secció 'Històries'. És possible que se us demani que confirmeu si voleu fer una història privada. Només cal que toqueu 'Història privada' per començar.

4.Crea la història

Comenceu afegint fotos o vídeos a la vostra història. Toqueu una icona rectangular amb un signe més a la part inferior de la pantalla de Snapchat. Tindràs l'opció d'afegir una foto o un vídeo a la teva història. El feed existirà durant les properes 24 hores. Fins i tot podeu suprimir una instantània d'una història. Simplement visiteu la pàgina 'Els meus amics' i toqueu la icona d'engranatge al costat de la història. Toqueu 'Suprimeix' si voleu eliminar un vídeo o una imatge. També pots editar o afegir etiquetes o adhesius a un vídeo o una història abans de compartir-ho.

5.Comparteix amb els teus amics seleccionats

Comparteix la història privada de Snapchat

Un cop el vostre vídeo o fotos estiguin preparats per compartir-los, aneu a la pestanya 'Envia'. Marqueu el cercle al costat de 'La meva història', assegurant-vos que el feed no serà públic. A continuació, podeu triar amics de la vostra llista de contactes que rebran la història privada de Snapchat. Alternativament, podeu trobar la història a la secció 'Històries' de la vostra pàgina d'usuari. Un cop seleccionada la història, toqueu un destinatari amb qui voleu compartir la història privada. Després d'escollir les persones amb qui voleu compartir la història, premeu el botó 'Enviar'.

Un cop hàgiu escollit els destinataris de la vostra història privada de Snapchat, podran veure les vostres històries privades i públiques. A l'iPhone, l'aplicació mostra els vídeos com a barrejats. Per als usuaris d'Android, les històries es poden diferenciar. A més, les persones que no s'han especificat per rebre el contingut privat no tindran ni idea de les històries privades creades i compartides amb altres.

Noms i idees creatives d'històries privades per a Snapchat

Com que les històries privades solen ser incidents quotidians que poden ser mundans, divertits o tràgics, aquí teniu algunes idees de noms peculiars per a les mateixes:

1. Treballa-ho

2. M'he aixecat al costat equivocat del llit avui

3. Pastís a qualsevol

4. Despertar-se amb un cafè

5.Caos dels dilluns

6.Mandrós

7.WFH

8. Només un altre dia a la feina

9.Meme

10.Divertiment feliç

11.Una nit amb les dones

12.Botes per caminar

13.Ja és aquí el Nadal

14.Nou mantra alimentari

15.Dia de trampes avui

16.Aliments de dieta qualsevol

17. Vibracions ànimes

18. Distanciament social

19. Posposa l'alarma

20.Una abraçada en una tassa

Per ser creatiu, tria un nom que definiria la narració o el tema de la teva història. A continuació, podeu afegir fotos i vídeos per mostrar el tema.

Consells de resolució de problemes: quan algú us amaga les seves històries de Snapchat

Com saber si algú us ha amagat la seva història de Snapchat?

Hi ha una manera de saber si algú us amaga les històries de Snapchat. Pots utilitzar el compte d'una altra persona per comprovar si les seves històries es mostren al seu feed. També podeu enviar una instantània privada a aquesta persona. Si ell o ella respon el mateix ràpidament i no obstant això, no podreu veure les seves històries, això voldria dir que teniu un contacte ocult a la seva llista.

També pots preguntar a un amic comú si fins i tot ha rebut històries i actualitzacions d'aquesta persona. Si les històries de la persona arriben als altres però no a tu, això vol dir que t'han amagat les seves històries.

Pots amagar algú a Snapchat sense que ho sàpiguen?

Si voleu amagar algú però d'una manera que no ho descobreix, proveu la nova funció de silenci. Això us permet silenciar determinats amics sense que ells s'adonin del mateix. La funció s'anomena 'No molestar' i us permet silenciar les converses que són una a una o provenen de grups. La funció és una nova incorporació i és útil. No cal amagar ni bloquejar cap contacte en aquest cas, sinó simplement silenciar les notificacions de les seves actualitzacions.

Per utilitzar aquesta funció, tot el que heu de fer és tocar el grup o la persona que voleu silenciar. El menú emergent inclouria 'Configuració' i aquí podeu seleccionar l'opció 'No molestar'. No rebràs notificacions d'aquestes converses. Tanmateix, encara podreu accedir, comprovar els missatges d'aquests contactes i compartir les vostres històries.

Aquesta funció és una addició útil i no cal amagar ni bloquejar un contacte per silenciar-ne les converses. Per tant, aquestes persones tampoc rebran notificacions a diferència de quan bloquegeu un contacte. Us permet veure les actualitzacions d'ells amb la vostra comoditat i comoditat.

Conclusió

Snapchat és una plataforma atractiva per aconseguir l'atenció que mereixen els teus moments diaris. Pots crear històries, privades o amb qualsevol altra persona, i compartir-les amb persones selectes que triïs. L'opció d'història privada de Snapchat és fantàstica per mantenir els teus moments entre els teus amics o éssers estimats. Altres funcions com ara 'No molestar' us permeten silenciar les notificacions d'amics o grups que voleu comprovar segons la vostra conveniència.